Sfoglia per Autore  

opzioni
Mostrati risultati da 61 a 66 di 66
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Sustainable consumption: How does social media affect food choices? 1-gen-2020 Simeone, M.; Scarpato, D.
Social and ecological high influential factors in community gardens innovation: An empirical survey in Italy 1-gen-2020 Rusciano, V.; Civero, G.; Scarpato, D.
The impact of sustainability on marketing strategy and business performance: The case of Italian fisheries 1-gen-2021 Risitano, M.; Romano, R.; Rusciano, V.; Civero, G.; Scarpato, D.
Consumer Perception and Attitude toward Insects for a Sustainable Diet 1-gen-2021 Simeone, M.; Scarpato, D.
Food: Not only safety, but also sustainability. the emerging trend of new social consumers 1-gen-2021 Civero, G.; Rusciano, V.; Scarpato, D.; Simeone, M.
Healthy and Sustainable Food: A Cross-Cultural Study among Spanish and Italian Consumers 1-gen-2022 Scarpato, Debora; Rotondo, Giacomo; Simeone, Mariarosaria
Mostrati risultati da 61 a 66 di 66
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile