Sfoglia per Autore
L'evoluzione degli stili di consumo e la qualità alimentare
2011-01-01 Annunziata, Azzurra
Food Consumption and health in Italy: the role of innovation
2011-01-01 Cesaretti, Gian Paolo; Annunziata, Azzurra; Ardeleanu, MONICA PATRICIA; Carbone, G.; Scarpato, Debora; Vecchio, R.
Consumer Knowledge of Animal Welfare Standards
2011-01-01 Vecchio, R; Annunziata, Azzurra
La valorizzazione dell'impegno ambientale nelle aziende agroalimentari: gli strumenti di certificazione volontaria
2011-01-01 Annunziata, Azzurra
La valorizzazione sostenibile delle produzioni agroalimentari di qualità
2011-01-01 Annunziata, Azzurra; Misso, R.
Il Marketing territoriale nella promozione della qualità alimentare
2011-01-01 Annunziata, Azzurra
Functional foods development in the European market: A consumer perspective
2011-01-01 Annunziata, Azzurra; Vecchio, R.
Consumers Attitudes Toward Labelling Of Ethical Products: The Case Of Organic & Fair Trade Products
2011-01-01 Annunziata, Azzurra; Ianuario, S; Pascale, P.
Innovation, quality and marketing manager in the food industry
2011-01-01 Misso, Rosa; Annunziata, Azzurra; Borrelli, Ip; Regazzi, D.
Innovazione, Qualità e Marketing Responsabile nel settore Agroalimentare
2011-01-01 Annunziata, Azzurra; Borrelli, I; Misso, Rosa; Regazzi, D.
Sustainability and Equity in a competitive economy: the "green society" strategy.
2011-01-01 Cesaretti, Gian Paolo; Scarpato, Debora; Misso, Rosa; Annunziata, Azzurra; Borrelli, IRENE PAOLA; Olleia, A.; Viola, Immacolata
The role of PDO/PGI labelling in Italian consumers’ food choices
2011-01-01 Vecchio, R; Annunziata, Azzurra
Italian consumer awareness of layer hens’ welfare standards: a cluster analysis
2012-01-01 Vecchio, R; Annunziata, Azzurra
Factors affecting use and understanding of nutrition information on food labels: evidences from consumers
2012-01-01 Annunziata, Azzurra; Vecchio, R.
Web marketing strategies of food producers in Italy: a competitive analysis
2013-01-01 Annunziata, Azzurra; Vecchio, R.
Consumer perception of functional foods: a conjoint analysis with probiotics
2013-01-01 Annunziata, Azzurra; Vecchio, R.
Agri-Food Innovation and the Functional Food Market in Europe: Concerns and Challenges
2013-01-01 Annunziata, Azzurra; Vecchio, R.
Functional Foods Market and Consumer Perspective.
2013-01-01 Annunziata, Azzurra; Vecchio, R.
Il contributo dei modelli di consumo responsabili al perseguimento della sostenibilità del benessere
2013-01-01 Annunziata, Azzurra
Consumers'attitudes towards sustainable food: a cluster analysis of Italian university students
2013-01-01 Vecchio, R; Annunziata, Azzurra
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile